Culturele activiteiten

We hechten belang aan kunst- en cultuureducatie. Door actief bezig te zijn met kunst en cultuur ontwikkelen kinderen een eigen beeld over dit belangrijke onderdeel van onze maatschappij. Naast de onderdelen beeldende vorming, muziek, kunst en cultuur in het kader van de creatieve vorming onder schooltijd, kent onze school een aantal extra activiteiten en workshops op dit gebied.

Soms gaan de kinderen met hun groep ook naar het theater of een museum. De Cultuurwijzer verzorgt kunstzinnige en culturele activiteiten in de vorm van projecten, voorstellingen en tentoonstellingen voor alle groepen van de basisschool. Hierover kunt u lezen in de digitale nieuwsbrief West-uiltjes en op de website.