Activiteiten op obs West

Hieronder verstaan we onder andere excursies, diverse sport- en spelevenementen, schoolreizen, kamp en ook verschillende culturele activiteiten.

Verder worden er rondom Sinterklaas, Kerstmis, Pasen e.d. altijd leuke activiteiten georganiseerd. Alle jaargroepen hebben eenmaal per jaar een projectperiode van meerdere weken, waarin een thema centraal staat. Vaak zijn er in dit kader uitstapjes of excursies.
Het schooljaar wordt altijd afgesloten met een daverend Zomerfeest voor alle kinderen.

De hulp van ouders en ouderraad speelt bij veel activiteiten een grote rol. Voor zover deze activiteiten bekend zijn bij aanvang van het schooljaar staan ze vermeld op de activiteitenkalender. Verdere gegevens volgen via de digitale weekbrief West-uiltjes, op de website en/of via brieven aan ouder(s)/verzorgers(s).