Aanmelden van leerlingen

Obs West biedt ouders van nieuwe leerlingen de gelegenheid om een afspraak te maken voor een rondleiding en gesprek. De kennismaking vindt altijd plaats met een lid van de directie.

Het is van groot belang om uw kind tijdig aan te melden op een school. Dit kan vanaf de 3e verjaardag van uw kind, maar onze school stelt eerdere aanmelding op prijs. Ouders die een school zoeken voor hun kind(eren) door een verhuizing of om andere redenen wordt geadviseerd om ruim van te voren contact op te nemen.

Obs West heeft in principe geen wachtlijst, maar voor kinderen met extra ondersteuningsbehoefte is overleg voorafgaand aan plaatsing noodzakelijk. Nadere informatie vindt u onder Passend onderwijs.