Schooltuin

Onze school beschikt over een schooltuin achter de hoofdvestiging. Onder leiding van een leerkracht en met hulp van een aantal ouders en de kinderen worden de plantjes gezaaid en gepoot. De kinderen van de groepen 4 zorgen voor de planten. Ook de andere kinderen in het hoofdgebouw komen regelmatig kijken naar het groeiproces. Op deze manier halen we de natuur de school in en geven we ontdekkend leren een nieuwe impuls. We zullen allemaal heerlijk smullen van de radijsjes, sla en tomaten. Ook worden er in de groepen 1 t/m 4 zaden opgekweekt, die mee naar huis gaan om daar in een pot of in de tuin gezet te worden, zoals bijvoorbeeld de zonnebloemen.

Ouders en vrijwilligers zijn altijd welkom om ons te ondersteunen bij deze leerzame activiteit.