Verkeersveiligheid

Gezien de verkeersdrukte rondom de school is er afgesproken dat de kinderen die binnen een straal van 500 meter rondom de school wonen, te voet naar school komen. Voor de kinderen buiten deze cirkel, is het uiteraard vanzelfsprekend dat de fiets voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Voor de ouders die de kinderen toch met de auto naar school brengen, geldt een inrij- en uitrijverbod (zogenaamde geslotenverklaring) op bepaalde tijden bij het hoofdgebouw. Uiterste waakzaamheid is te allen tijde geboden. Uw hulp en medewerking zijn noodzakelijk om de veiligheid van onze leerlingen te garanderen. De school rekent erop.

Verkeersregels voor alle verkeersdeelnemers komen uiteraard aan bod in ons verkeersonderwijs.