Mobiele telefoons

Mobiele telefoons van leerlingen zijn op school onder strikte voorwaarden toegestaan.

Zodra de leerlingen de school binnenkomen, dienen de telefoons uitgezet te worden. Mocht een telefoon binnen schooltijd toch afgaan of gebruikt worden, dan wordt deze door de leerkracht, afhankelijk van het incident, voor bepaalde tijd ingenomen.

De school draagt geen verantwoordelijkheid voor beschadiging, vermissing, diefstal e.d. van meegenomen telefoons en andere waardevolle spullen. Ook adviseren wij u dringend jonge kinderen geen mobiele telefoons mee te geven naar school.