Huiswerk

De school vindt het belangrijk dat kinderen bewust omgaan met huiswerk en zelfstandig leren. Dat laatste is een begrip dat in het onderwijs steeds belangrijker wordt. Reden genoeg om de leerlingen in de bovenbouw daar al vertrouwd mee te maken.

In principe wordt huiswerk gegeven in de hoogste drie groepen, gekoppeld aan goed agendagebruik en het leren maken van een planning.
In lagere groepen wordt slechts huiswerk gegeven bij ziekte en als extra oefening/begeleiding, altijd in overleg met de ouder(s)/verzorger(s).