Hulpouders

Onderwijs is de verantwoordelijkheid van zowel leerkrachten als ouders. De opvoeding van uw kinderen gaat immers ook door onder schooltijd. Daarom staat onze schooldeur ook altijd wijd open voor ouders die ons willen helpen. We noemen in dit verband het computeronderwijs, leeshulp, taal- en rekenspelletjes, handvaardigheid, excursies, schoolreisjes etcetera. Hulpouders zijn tijdens hun werkzaamheden op school WA-verzekerd. We hebben ook goede ervaringen met samenwerking van leerkrachten met een klassenouder.