Gymlessen (bewegingsonderwijs)

Gymlessen worden door de leerkracht zelf verzorgd en voor een aantal lesuren in de week door een vakleerkracht in de groepen 3 t/m 8. Voor deze groepen wordt twee keer in de week gebruik gemaakt van de twee gymzalen op loopafstand van de school. In deze gymzalen is schoeisel met witte zolen en gymkleding vereist.

De kleuters spelen twee keer per dag buiten op hun kleuterplein of gymmen binnen in de lege of klim-en-klauter speelzaal in het hoofdgebouw. De kleuters hebben hier geen speciale kleding of schoenen voor nodig. In geval van voetwratjes is het wel belangrijk om gymschoentjes mee te geven.