Godsdienstonderwijs - openbaar onderwijs

Op onze school bestaat in de groepen 7 en 8 de mogelijkheid om godsdienstonderwijs te volgen onder schooltijd. Dit onderwijs wordt gegeven door een daartoe bevoegde godsdienstleerkracht die les geeft vanuit de Christelijke grondbeginselen.

De inhoud van deze godsdienstlessen valt buiten de verantwoordelijkheid van de school. Overigens maken alle leerlingen tijdens hun schoolperiode kennis met diverse wereldgodsdiensten tijdens de wereldoriëntatielessen.