Engels van groep 1 t/m 8

In de groepen 1 en 8 wordt gewerkt met Take it easy, een digitale methode Engels.

Een Engelse nanny spreekt de kinderen toe in correct Engels en start bij de jonge kinderen met spelenderwijs onderdompelen in deze taal. Er wordt ook veel gezongen tijdens de Engelse les. Kinderen en leerkrachten zijn hier enthousiast over.

Het gaat in eerste instantie vooral om het spreken. Pas in de hogere groepen wordt er met behulp van werkboeken ook geschreven in de Engelse taal. Vanuit het ministerie is Engels verplicht voor de groepen 7 en 8. Met Take it easy vanaf groep 1 voldoen wij in ruime mate aan de gestelde eisen.