Computeronderwijs

Onze school heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het computeronderwijs. In de tweede vestiging hebben wij een multimedialokaal ingericht en in de hoofdvestiging is in de aula een computerwand aanwezig. Alle groepen hebben een digitaal schoolbord. Verder staan in alle klassen 4 tot 5 computers.

Zo kunnen de leerlingen zowel individueel als in groepsverband met computers werken ter ondersteuning van het onderwijs en/of het oefenen van digitale vaardigheden. Het onderwijs wordt steeds meer gedigitaliseerd. Obs West heeft een digitale leeromgeving met de naam De Klas.nu.