Buitenschoolse activiteiten

Na schooltijd vinden diverse activiteiten plaats, onder andere vanuit Brede School Netwerk. Al deze activiteiten staan in een brochure die jaarlijks wordt uitgegeven.

Op donderdagmiddag worden door docenten van de Jeugdtheaterschool Capelle aan den IJssel, voorheen Hofpleintheater, lessen verzorgd op kunstzinnig en creatief gebied voor de kinderen van de groepen 3 t/m 8.

Tevens werkt de school samen met externe aanbieders van muzieklessen gericht op het leren bespelen van diverse instrumenten. Deze aanbieders geven - na schooltijd - tegen een vergoeding lessen aan kinderen in lokalen van de school of wijkcentrum de Harp.