Bibliotheek: dBOS = de Bieb Op School

Onze school werkt intensief samen met de Bibliotheek aan den IJssel. In beide gebouwen bevindt zich een bibliotheek met een collectie kinderboeken. Deze collectie wordt voortdurend aangevuld met nieuwe (voor)lees- en themaboeken. Het beheer van beide bibliotheken gebeurt door medewerkers van de bibliotheek, leerkrachten, ouders en vrijwilligers. Hoofddoel is het bevorderen van het lezen, leesplezier en leesresultaten bij kinderen van onze school. De bibliotheek in de vestiging aan de Jan de Geusrede 39 e/g biedt ook de mogelijkheid voor wijkbewoners om boeken te lenen voor kinderen. Voor verdere informatie: www.debibliotheekopschool.nl.