Verjaardagen en traktaties

In elke groep wordt op een speciale manier aandacht besteed aan de verjaardag van uw kind om er zo een dag van te maken 'om nooit te vergeten'. Natuurlijk mogen ze uitdelen in de klas en rondgaan in een aantal andere groepen. Graag willen wij als school, samen met de ouder(s)/verzorger(s), hier op een verstandige manier mee omgaan. Er zijn talloze mogelijkheden om een lekkere maar toch verantwoorde traktatie uit te delen.

Het is niet de bedoeling om uitnodigingen voor feestjes in de klas mee te geven.