Plusklas

Op onze school wordt in de klas ook aandacht besteed aan kinderen die meer kunnen. Met behulp van onze methodes kunnen kinderen op verschillende niveaus werken. Door het inzetten van diverse materialen houden we rekening met de behoeften van deze kinderen.

Voor kinderen met aantoonbare kenmerken van meer- dan wel hoogbegaafdheid hebben wij plusklassen. De plusklassen worden vanuit ons bestuur BLICK georganiseerd. Obs West biedt voor de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 een programma. Neuwe plusklasleeerlingen worden pas na een beoordeling met behulp van vastgestelde criteria geplaatst.