Schooltijden & roostervrije dagen

De schooltijden van obs West zijn van maandag t/m vrijdag (dus alle schooldagen) van 8.15 tot 13.15 uur.

Om 8.05 uur gaat de eerste bel. De lessen beginnen om 8.15 uur. Wij willen u nadrukkelijk aangeven ervoor te zorgen dat uw kind op tijd aanwezig is, zodat de groepsleerkracht op tijd kan beginnen. Niet alleen afwezigheid, maar ook te laat komen wordt geregistreerd.

De leerlingen hebben in de loop van het jaar een aantal roostervrije dagen die hier zijn terug te vinden. Het personeel heeft op deze dagen een studiedag (ter professionalisering), werkt of is ook vrij. Dinsdag 3 april 2018 is een inhaal/calamiteitendag. Als er door onvoorziene omstandigheden een schooldag uitvalt tijdens het schooljaar dan wordt deze dag omgezet in een verplichte lesdag. Meer informatie vindt u onder Continurooster.