Aanmelden voor West-uiltjes per e-mail

Klik hier om West-uiltjes te downloaden.
Klik hier om voor onze e-mailservice af te melden.
Vul hieronder de gevraagde gegevens in om u voor onze e-mailservice aan te melden.
Generated with MOOJ Proforms Basic 1.2
* Vereiste informatie.
Uw voor- en achternaam *
Voor- en achternaam kind * Vul hier de naam van uw kind in. Als u meer kinderen op OBS West heeft, kunt u meer namen opgeven.
Groep van uw kind * Vul hier de groep van uw kind in. Als u meer kinderen op OBS West heeft, kunt u meer groepen opgeven.
Aan te melden e-mailadres * Vul hier het e-mailadres in waarheen de informatie en weekbrieven moeten worden gestuurd. U kunt meerdere e-mailadressen invullen. Bij wijziging van de groep van uw kind worden de gegevens automatisch aangepast, en hoeft u geen wijziging door te geven.
Aanvullend bericht (eventueel)

mad4media user interface design